De Praktijk

We hebben een uitgesproken visie op de wijze waarop wij zorg willen verlenen. Dat begint bij persoonlijke aandacht. De patiënt staat bij ons altijd centraal.

We proberen het verblijf in onze praktijk voor u zo prettig mogelijk te maken. Hiermee creëren we rust en een vertrouwde sfeer. We luisteren naar wat u zegt, vertellen duidelijk wat we doen en we nemen de tijd. Wij besteden uitgebreid aandacht aan preventie, goed onderhoud, functionaliteit en esthetiek.

Waar nodig werken wij samen met andere zorgverleners. Verder stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van onze behandelingen. We stellen degelijke diagnoses en vertellen u in heldere taal hoe we u willen behandelen.

Ieder half jaar komt u langs voor een controlebezoek. Meestal zal u door de preventie-assistente worden opgehaald uit de wachtkamer. Zij kan starten met het doornemen van uw (medische) gegevens en maken van eventuele röntgenfoto’s als dat nodig is .Tevens kan zij de conditie van het tandvlees beoordelen en dit vastleggen door middel van een score (PPS). Zo nodig kan zij mondhygiëne-instructies geven en tandsteen verwijderen. Aan het eind van deze afspraak komt de tandarts de controle bij u doen.

Albadent Pand
Scroll naar boven