Zomervakantie 5 augustus t/m 27 augustus

In verband met de zomervakantie zijn wij afwezig van 5 augustus t/m 27 augustus. Bij klachten en/of ongevallen kunt u zich deze hele vakantieperiode wenden tot Tandartspoedpraktijk.nl in Zwolle; 0900-8602. LET OP; Vanaf 01-01-2023 maakt de hele tandartsenkring Hoogeveen/Zuidwolde gebruik van een centrale spoeddienst (www.tandartsspoedpraktijk.nl) in Zwolle.

Spoeddienst overgedragen aan Tandartsspoedpraktijk Zwolle

De tandartsenkring Hoogeveen/Zuidwolde heeft besloten om de spoeddiensten over te dragen aan de Tandartsspoedpraktijk Zwolle, gevestigd in het Isala ziekenhuis. Dat betekent voor u dat als u ’s avonds, ’s nachts of in het weekend spoedeisende hulp nodig hebt, u wordt verwezen naar deze spoedpraktijk. Uitsluitend voor spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende …

Spoeddienst overgedragen aan Tandartsspoedpraktijk Zwolle Lees verder »

Per 01-01-2023 Zonder verzekering nota betalen in de praktijk

Patiënten VANAF 18 JAAR die per 1 januari 2023 geen tandartsverzekering hebben dienen direct hun nota te betalen in de praktijk. Bij een niet nagekomen afspraak of wanneer korter dan 48 uur van tevoren geannuleerd wordt, kunnen wij de kosten in rekening brengen

Digitale mondscanner

Wij werken met een digitale mondscanner. Met gebruik van dit apparaat gaat het maken van mondafdrukken veel sneller en het is patiënt vriendelijker. Binnen een paar minuten hebben wij een nauwkeurige 3D afdruk van uw gebit.  Ideaal bij het maken van een kroon, brug of een prothese.

Nieuwe tandarts per 31-10-22

Per 31-10-22 komt er een nieuwe tandarts bij ons werken en haar naam is Celine de Bruijn. Zij komt ons team versterken op de maandag en dinsdag.  

Vakantie van 1 t/m 21 augustus

Albadent heeft vakantie van week 31 t/m 33 (1 t/m 21 augustus). Voor spoedgevallen kunt u zich wenden tot de dienstdoende tandarts op telefoonnummer 0900-2354 466. Vanaf maandag 22 augustus zijn wij weer bereikbaar.

Spoeddienst

Tandartspraktijk Albadent heeft deze week spoeddienst en neemt waar voor de tandartsenkring Hoogeveen van 20 t/m 26 juni 2022.

Albadent zoekt personeel

Wij hebben weer ruimte voor nieuw personeel, kijk voor de actuele vacatures onder het kopje vacature op onze website. Of neem contact op met de praktijkmanager Nadia Thé 0528-279513

Scroll naar boven